Campari Bitter

„Campari“ yra švytinčio rubino spalvos ir turi saldžiai kartoką skonį. Gėrime dominuoja kartoko apelsino ir gencijono aromatai, gaivus žolelių poskonis.

„Campari“ receptą dar 1860 m. sukūrė Gaspare Campari. Šiandien „Campari“ yra itin žinomas tarp itališkų karčiųjų gėrimų – biterių. Dažniau jis geriamas kaip aperityvas, rečiau kaip digestyvas. Tai svarbus gerai pasaulyje žinomų kokteilių, tokių kaip „Negroni“ ar „Americano“, ingredientas. „Campari“ sudaro vanduo, alkoholis, cukrus ir žolelių ekstrakto užpilas. Dėl tikslios užpilo sudėties yra spėliojama, nes originalus receptas yra saugomas paslaptyje. Vieni teigia, kad „Campari“ yra gaminamas iš 20 skirtingų natūralių ingredientų, kiti – kad iš 60, o kai kurie yra įsitikinę, kad šis skaičius siekia 80.

Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
25%
Tūris/svoris/kiekis:
1 L
Matavimo vnt.:
vienetai
1999