Osakoje įsikūrusi įmonė pirmą kartą pradėjo dirbti kaip vynuogių augintoja 1914 m. Vėliau, 1959 m., CHOYA pradėjo gaminti tradicinį japonų Ume vaisių likerį „Umeshu“. Šiandien CHOYA yra Nr.1 „Umeshu“ gamybos įmonė pasaulyje
Choya Kokuto Umeshu sukurtas 2004 metais specialiai tamsiojo romo mėgėjams, norintiems įvertinti švelnų Jamaica tamsaus romo skonį ir tradicinio Japoniškojo Umeshu - likerio, pagaminto iš Ume vaisių, harmoniją. Sudėtis: tamsus romas, Ume vaisiai, juodasis cukrus, cukranendrių spiritas. Puikiai tinka kaip kokteilių pagrindas ir desertas
Sodrus ir švelnus tamsaus Jamaica romo skonis su mineralų ir Ume vaisių natomis. Mėgaukitės unikaliu aromatu ir giliu skoniu po vakarienės on-the-rocks kaip desertu arba naudokite kokteiliams kaip pagrindinį ingredientą