Nikka Coffey Malt + GB

Nikka Coffey Malt – salyklinis viskis, kuris distiliuojamas „Coffey Still“ distiliavimo įrenginiuose, kuriuose paprastai distiliuojami grūdiniai viskiai.

prekės ženklo aprašymas

Masataka Taketsuru, 1934 m. įkūręs pirmąją viskio distileriją Yoichi Hokkaido saloje, buvo pirmasis japonas, studijavęs viskio gamybos meną Glasgow universitete, Škotijoje. Įtakotas škotiško viskio gamybos technologijos, jis pagamino pirmąjį japonišką viskį ir yra vadinamas japoniško viskio gamybos pradininku. Sulaukus verslo sėkmės, 1969 metais įkurta ir antra distilerija Miyagikyo Sandai kalnuose.

gamybos procesas

Išskirtinumą šiam 100% salykliniam viskiui teikia jo distiliavimas „Coffey Still“ distiliavimo įrenginiuose, kurie naudojami grūdinių viskių distiliavimui, ir suteikia sodresnį skonį nei distiliavimas puodiniais distiliatoriais.

skoninės savybės

Viskis pasižymi ryškiu durpių kvapu, kuris primena jūros dumblius ir yra būdingas škotiškiems Islay salos viskiams, bei sodriu skoniu.

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
45%
Tūris/svoris/kiekis:
0.7 L
Matavimo vnt.:
vienetai
4999