Vynas iš Sicilijos
Derliaus nuėmimas: vynuogės sunoksta Rugsėjo pradžioje, kai Grillo vynuogių odelė tampa aukso geltonos spalvos, kuri šiuo atveju tiesiog reiškia, kad pradedamas derliaus nuėmimas
Fermentacija ir brandinimas: fermentuojama šaltoje temperatūroje 10 dienų (16C). Vėliau brandinima ant mielių 3 mėnesius, filtruojama ir išpilsoma į butelius
Spalva, skonis ir aromatai: geltos šiaudų spalvos. Pradžioje juntamos baltų gėlių aromato užuominos, kuris vėliau virsta subrendusiomis atogrąžų vaisių, pavyzdžiui, mango ir papajos kompleksišku aromatu. Vidutinės struktūros vynas, pirmas skonis pasižymi dideliu tvarumu dėl tipiško šios vynuogių veislės šviežumo. Poskonis subalansuotas, ilgas ir harmoningas