Hokkan Ougyoku Junmai Ginjo Sake

Ginjo. Viena iš elegantiškiausių ir aukščiausios kokybės sake (ryžių vynas) Ginjo gaminama su sakamai rūšies ryžiais, nupoliruotais nuo luobelės mažiausiai 60%. Fermentacijos metu paprastai naudojamos specialios Ginjo tipo mielės, kurios suteikia rafinuotą ir dažnai subtilų kvapą, primenantį obuolius, bananą ir kitus šviežius vaisius. Kai gaminama tik iš ryžių, koji (bendrinis pelėsinio grybo pavadinimas, naudojamas fermentacijai) ir mineralizuoto vandens, ši sake yra žinoma kaip Junmai Ginjo. Geriausiai patiekiama šiek tiek pašildyta, kambario temperatūros kartu su Japoniškais patiekalais

Skaidri, šiek tiek gelsvos spalvos.

Nosyje intensyvus ryžių pudingo, gėlių ir jazminų aromatas 

Skonis gomuryje turtingas, vidutinio sunkumo, kartaus saldumo, gėlių ir apelsinų žievelių aliejų natos

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
14.5%
Tūris/svoris/kiekis:
0.72 L
Matavimo vnt.:
vienetai
1499