Nikka from The barrel + GB

Nikka from The Barrel viskis atskleidžia skonius ir aromatus, kuriuos įprastai patiria tik viskio maišytojai, nes pilstomas į butelius tiesiai iš statinės. Griežtų formų butelis, į kurį šis viskis supilstytas, simbolizuoja sodrų šio viskio skonį.

prekės ženklo aprašymas

Masataka Taketsuru, 1934 m. įkūręs pirmąją viskio distileriją Yoichi Hokkaido saloje, buvo pirmasis japonas, studijavęs viskio gamybos meną Glasgow universitete, Škotijoje. Jis pagamino pirmąjį japonišką viskį ir yra vadinamas japoniško viskio gamybos pradininku. Sulaukus verslo sėkmės, 1969 metais įkurta ir antra distilerija Miyagikyo Sandai kalnuose.

gamybos procesas

Nikka from The Barrel viskis pagamintas derinant dviejų Japonijos viskio daryklų – Miyagikyo ir Yoichi – salyklinius ir grūdinius viskius. Šis viskis išpilstomas į butelius tiesiai iš viskio statinių ir turi analogišką pradiniam maišytam viskiui alkoholio stiprumą – 51,4 %.

skoninės savybės

Viskis pasižymi švelniai dūminiu aromatu ir sūriomis užuominomis, kurias skoniui suteikia brandinimas jūrinio klimato regione.

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
51.4%
Tūris/svoris/kiekis:
0.5 L
Matavimo vnt.:
vienetai
3599