Lengvai saldus raudonas vynas.
Jame dominuoja vaisių, razinų ir džiovinto čiobrelio poskonis.
Daromas naudojant Ripasso metodą, tai pirminio vyno Valpolicella fermentacija tarp ką tik ištrauktų Amarone vynuogių žievelių. Fermentacija įvyksta per 10-12 dienų.
Taip skaidrus vynas įgauna naturalaus saldumo nuo džiovintų vynuogių (razinų).
Rekomenduojama prie lengvų, keptų mėsų ir kieto sūrio, pastos su keptomis daržovėmis.
Rekomenduojama dekantuoti iki valandos.
Grupė:
Pagaminimo šalis:
Rūšis:
Spalva:
Vynuogės:
Dera su:
kietuoju sūriu, barbekiu, raudona mėsa, angliavandeniais.
Stiprumas:
13%
Tūris/svoris/kiekis:
0.75 L
Matavimo vnt.:
vienetai
999 €